tiistai 23. toukokuuta 2017

Parvekepöydän tuunausta

Asuntomme pikkuinen eteläsuuntainen parveke on aikamoisen kiva paikka. Parvekkeen edessä kasvaa suuri poppeli, jonka ansiosta asunto ei tunnu tulevan erityisen kuumaksi, mutta parvekkeella on kuitenkin kiva istuskella. Parvekesisustaminen on kuitenkin vielä ollut hiukan kesken. Viime viikolla saimme ostettua näkösuojaksi kaislaverhon ja tänään vihdoinkin askartelimme parvekepöydän kuntoon. Terassilaattoja pitäisi vielä leikellä yksi rivi sopivan kokoisiksi.

Alunperin tarkoituksemme oli ostaa parvekkeelle sellainen kaiteeseen ripustettava pikkupöytä, joka olisi pieneen tilaan oikein oivallinen. Eräänä päivänä roskia viedessäni bongasin kuitenkin pienen puisen pöydän roskakatoksen nurkasta ja sen kummemmin ajattelematta kannoin pöydän sisään. Suunnittelin laittavani sille kukkia, mutta Don hoksasi, että senhän voisi pistää parvekkeelle.

Pöydän pinta oli maalitahrainen eikä muutenkaan kovin sievä, joten yhdellä kangaskauppareissulla ostin pätkän kerniä. Puolisen tuntia askartelua ja pitkän pätkän kaksipuoleista teippiä (joka oikeasti oli tarkoitettu peilien kiinnittämiseen) se vaati, mutta nyt pöytä näyttää oikein sievältä ja varmasti kestää ulkosäilytyksessäkin paremmin, vaikka ei sitä suoraan vesisateeseen voi tietenkään jättää. Kerniäkin jäi yli vielä iso pätkä, siitä voisi joutessaan ommella vaikka kassin tai pari.

2 kommenttia:

 1. Pöydästä tuli tosi kiva ja sillä lailla pienellä vaivalla, ettei tarvinnut ruveta hiomaan ja maalaamaan.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tosiaankin tuli! Sotkun määrä jäi myös huomattavasti vähäisemmäksi näin, mikä aina ilahduttaa laiskaa. :)

   Poista