sunnuntai 20. elokuuta 2017

TaidemarkkinoillaKeväällä onnistuimme kahdesti kävelemään Berliner Domin kulmille museosaarelle juuri, kun siellä oli jonkinlainen taidemyyntitapahtuma päättymässä. Tänään aamulla aloin haikalla tapahtuman perään, vaikka pikainen googletus ei tuottanutkaan tulosta. Koska muutakaan ohjelmaa ei tälle päivälle ollut, lähdimme pienelle retkelle keskustaan katsomaan, tapahtuuko siellä mitään.

Retkemme tuotti tulosta. Kyseessä ei tosiaankaan ollut mikään satunnaistapahtuma, sillä Berliner Kunstmarkt kokoontuu museosaarella joka lauantai ja sunnuntai kello 11-17. Valitettavasti olen itse joskus tosi huono tekemään ostoksia markkinoilta, joten ihan vain katseluksi ja hengailuksi tämä meni. Hoo onnistui sen sijaan paremmin ja osti pienen sinisen puupöllön, joka muutti hänen "kisutaloonsa" (=Sylvanian Families -talo). Suunnittelin kyllä, että sitten kun Berliinistä lähdön hetki koittaa, voisi esimerkiksi tuolta markkinoilta käydä ostamassa muistoksi jonkun kaupunkiin liittyvän teoksen. Niitä nimittäin oli useammassakin kojussa eri tekniikoilla toteutettuna. Kaiken muun kivan lisäksi.


Hienointa sunnuntairetkemme onnistumisessa oli se, että Hoo jaksoi reippaasti kävellä mukana. Mehän jätimme kesälomalla Suomeen sekä Hoon rattaat, että kunnianarvoisan muuttoautomme Enzo Ferrarin. Toistaiseksi enemmän on tainnut tulla rattaita ikävä, sillä parina päiväkotipäivänä Hoo ehti jo hiukan kitistä, että ei jaksa kävellä. Tänään kaikki meni kuitenkin mallikelpoisesti ja hyvin olemme jaksaneet kauppareissutkin hoitaa julkisilla kulkuvälineillä.

Hoon mahdollisia hätätilanteita varten on nyt kuitenkin helpotusta tiedossa, sillä eilen kävimme ostamassa yhdestä secondhand-liikkeestä vauvaa varten käytetyt yhdistelmärattaat. Kriisitilanteissa voi Hootakin niissä lykkiä, mutta sovitaan ettei sellaisia tule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti