torstai 4. toukokuuta 2017

Marakatteja ja apinoita


Saksa on taas vaihteeksi ollut vähän pas... vähemmän kiva maa. Muun muassa intternetti on ollut poikki ja operaattorin englanninkielinen tuli ilmeisesti laski luurin pöydälle odottelemaan että puhelu katkeaisi. No, toisella kertaa onnistuivat korjaamaan vian parissa päivässä edes käymättä paikalla, joten nyt taas bitti liikkuu ja ihminen pääsee surffailemaan ja elämällä on tarkoitus.


Tässä netittömänä aikana ehdimme iloita jopa kaksista vieraista. Ensimmäinen oli ystäväperhe, jonka kanssa teimme retken muun muassa eläintarhaan. Siihen kaiketi turisteille tutumpaan eli Zoohon. Nuoret alta nelivuotiaat marakattimme olivat erityisen kiinnostuneita serkuistaan apinoista, mutta kyllä siellä kaikkea muutakin jännää oli. Jääkarhun uintiharjoituksista Hoo kertoili viimeksi eilen nähneensä unta, vaikka eläintarharetkestä on jo pari viikkoa.


Ystäväperheen vierailu lämmitti paitsi omaa, selvästi myös Hoon mieltä. Sen verran suurella innolla nuoret henkilöt vipelsivät yhdessä. Mielenkiintoista oli huomata, että Hoosta kehkeytyi aikamoinen komentelija ja käskyttäjä, sillä leikkikaveri sai kuulla lähes kaikki vanhemmiltaan tulleet käskyt stereona Hoolta...


Ihan kaikkia eläimiä emme Zoossa jaksaneet käydä katsomassa, mutta hommakos tuo on mennä sinne uudestaan. Hoo ainakin lähtisi vaikka saman tien, tosin itse suuntaisin seuraavaksi mieluummin Tierparkiin, joka on paljon lähempänä kotiamme. Sieltäkin löytyy Hoolle karhuja, jäällä sekä ilman.

5 kommenttia:

 1. Jälleen kauniita kuvia! Eksoottisten eläinten näkeminen on melkein kuin näkisi jonkun julkkiksen livenä - paitsi että eläimiä kehtaa tuijottaa estoitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, hauska vertaus mutta niinhän se vähän on. :) Kiva että tykkäsit kuvista!

   Poista
 2. Nyt vasta tajusin mihin tämä blogin kirjoittaja oli hävinnyt. Luin entistä blogiasi suht usein mutta luulin että olit lopettanut. Luen vanhemmat postaukset paremmalla ajalla. Olen eläinfani joten kuvat miellyttivät kovasti.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan, kiva kun löysit perille! Ja nytpä muuten huomasin, että jostain syystä Kirsikkapuiston blogi onkin suljettu muilta kuin minulta... :O Niin ei pitänyt olla, joten korjataanpa tilanne.

   Poista
  2. Eikun eipäs olekaan suljettu, sekoilin itse. Hohhoijaa. :D Mutta hyvä siis, että löysit tänne Vakkari!

   Poista